Open Dag AZC Musselkanaal

Op 23 September 2017 heeft er een Open Dag plaats gevonden bij het AZC Musselkanaal. Voor deze dag is aan diverse etnische groeperingen gevraagd om gerechten te bereiden uit hun eigen keuken. Wij als Turkse gemeenschap hebben hiervoor steun gevraagd bij Time To Help en zij hebben ons in allerlei opzichten gesteund. Het programma ging van start om 12.00 uur. Vrijwilligers van Stichting Ebru hebben diverse lekkere gerechten bereid uit de Turkse keuken zoals gevulde bladeren, broodjes, koekjes etc. Daarnaast is er ook Ashoera pudding bereid door vrijwilligers uit Hengelo en Deventer. Dit is geserveerd aan de gasten men vond dit erg lekker. Vooral de Nederlandse gasten.

Zowel onze binnen kraam als buiten kraam zijn door de COA medewerkers en de asielzoekers veel bezocht. Iedereen vond het erg lekker. Vooral de vlees en de Turkse karnemelk gingen als warme broodjes.
Als laatste werd er ook turkse thee geserveerd. Onze vrijwilligers hadden na overleg met de organisatoren shirts aan van Time To Help. Wij danken hen voor hun financiële steun die zij ons hebben gegeven voor deze dag.
Het was een zeer geslaagde Open Dag.