Iftar Maaltijd bij Excelsior

Op 10 juni jl. heeft Stichting Ebru een Iftar maaltijd verzorgd bij de Muziekvereniging Excelsior in Hengelo aan een grote groep gasten. De Wereldvredesvlam Twente, Raad van Levensbeschouwingen en Religies Enschede, Syrische Orthodoxe Kerk Enschede , Maria kerk Hengelo,  Sint Kuriakos Enschede ,  Christen unie Enschede, De Wonne Enschede, Tetem Enschede, buren van vrijwilligers waren oa. te gast.

Programma werd ingeleid met een toespraak waarin de Kunst van het Samenleven diner is toegelicht: “De ‘Kunst van het Samenleven Diners’ zijn ontmoetingsbijeenkomsten met diepgang die wij sinds januari 2017 organiseren. Bij deze diners gaat het naast samen eten, vooral ook om samen denken en samen oplossen van problemen in de samenleving op elk niveau van de maatschappij.” Hierna werd er een korte uitleg gegeven over de ramadan en het vasten.

Tijdens de avond zijn er veel positieve gedachten gewisseld en nogmaals benadrukt hoe belangrijk het is om elkaar beter te leren kennen. Onbekend maakt onbemind.