Buurt Iftar in Enschede

Op 17 juni jl. organiseerde Stichting Ebru de buurt Iftar in de wijk Eschmarke.

Naast de buurtbewoners was de wijkraad ook aanwezig bij deze Iftar diner. Een reactie van de deelnemer was als volgt: “Als wijkraad juichen we iedere vorm van interactie tussen bewoners in de wijk natuurlijk toe en vonden dit dus een goed initiatief dat we graag wilden steunen. Persoonlijk was ik nieuwsgierig, voor mij was dit de eerste keer dat ik aan een Iftar werd deelnam, en keek ik dan ook uit naar deze avond. Tijdens de maaltijd heb ik veel genoten van de hartelijkheid van onze gastheren en dames en natuurlijk van het heerlijke eten. Er waren meerdere wijkbewoners, die jaarlijks terugkeren voor dit heuglijke feit, aanwezig. Samen was het een superleuk gezelschap en hebben we veel interessante gesprekken gevoerd. Voor mij persoonlijk was het een leuke en leerzame avond. Ik hoop dat volgend jaar de wijkraad weer wordt uitgenodigd.